Kalfsvlees met honing en pecannoten
- Totale tijd 47min.
- 20min.
Bereiden - 27min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
600 g Kalfsfilet
220 g Ananasblokjes uit blik, uitgelekt
1 Ui
50 g Pecannoten
2 ActiFry-lepels vloeibare honing
½ ActiFry-lepel maïzena
2 ActiFry-lepels lichte sojasaus
1 ActiFry-lepel olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 à 4 cm en doe dit in een kom. Giet het (aardappel)zetmeel over het vlees en zorg ervoor dat het kalfsvlees volledig bedekt is.
Stap 2 /5
Snipper de uien.
Stap 3 /5
Leg de uien onderin de pan. Leg de ananas in de pan aan de kant van het handvat en dek het af met de pecannoten. Leg het vlees aan de andere kant in de pan. Giet sojasaus over de ingrediënten. Besprenkel de ananas met de vloeibare honing en giet de olie over het kalfsvlees. Sluit de deksel.
Stap 4 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Serveer.