Cake met gember en pecannoten
- Totale tijd 1u. 2min.
- 20min.
Bereiden - 37min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
30 g Honing
30 g Witte suiker
1 Ei
50 g Boter
6 cl Melk
1 cl Citroensap
180 g Bloem
1 tl Bakpoeder (5 g)
50 g Gekonfijte gember in kleine blokjes
40 g Grof gehakte pecannoten
1 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de boter in een kom. Plaats de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 2 /4
Doe ondertussen de honing, de suiker, het ei, het citroensap en een snufje zout in een kom en klop op. Voeg de gesmolten boter en de melk toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en klop op. Voeg als laatst de gekonfijte gember en de pecannoten toe. Meng alles goed door elkaar en verdeel het mengsel gelijkmatig over de bakvormen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 4 /4
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.