Kalfsvlees met honing en pecannoten
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
1 Kleine ui
1 ActiFry-lepel plantaardige olie
600 g Kalfsschouder
120 g Ananasblokjes
4 ActiFry-lepels pecannoten
1 Actifry-lepel vloeibare honing
1 ActiFry-lepel maïszetmeel
2 Actifry-lepels lichte sojasaus
Bereiding
Stap 1 /11
"Snijd de ui fijn en doe hem met de olie in de ActiFry. Sluit het deksel."
Stap 2 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 3 /11
Snijd het kalfsvlees in blokjes van ongeveer 20 g.
Stap 4 /11
Snijd de ananas in blokjes van 1 tot 1,5 cm dik.
Stap 5 /11
"Doe het kalfsvlees en de ananas in de ActiFry. Sluit het deksel."
Stap 6 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /11
Los het maïszetmeel op in de light sojasaus en giet het mengsel in de ActiFry
Stap 8 /11
Voeg de honing en de pecannoten toe aan de ActiFry.
Stap 9 /11
Sluit het deksel.
Stap 10 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 11 /11
Dien op.