Gelakt kalfsvlees met honing
- Totale tijd 1u.
- 25min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /8
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 (of in 4 volgens de grootte).
Stap 4 /8
Snijd de preiwitten in schijfjes van 1 cm dik.
Stap 5 /8
Meng de witte wijn en de lichte room in een kom.
Stap 6 /8
"Doe de uien in de kuip van de Actifry. Leg er de champignons bij ter hoogte van de handgreep. Schik de prei op de champignons. Leg er het kalfsvlees tegenover. Giet het wijn/roommengsel op de prei en druppel er de honing over. Verdeel de olie over het kalfsvlees. Sluit het deksel."
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Je kunt ook een ActiFry-lepel zoutarme sojasaus en gehakte koriander toevoegen.