Kalfsvlees met room en olijven
- Totale tijd 1u.
- 25min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3-4 cm en snijd de champignons met de steel in stukken. Snij de prei in schijfjes.
Stap 2 /6
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /6
Meng de witte wijn en de lichte room in een kom.
Stap 4 /6
"Doe de uien in de ActiFry. Leg daarop de champignons aan de kant van de handgreep. Schik de prei en de olijven op de champignons. Leg het kalfsvlees aan de andere kant. Giet het wijn/roommengsel op de prei en druppel er de honing over. Verdeel de olie over het kalfsvlees. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Dien op. Smakelijk!