Romig kalfsvlees met olijven
- Totale tijd 47min.
- 20min.
Bereiden - 27min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 à 4 cm en snijd de champignons met steel en al in stukjes. Snijd de prei in schijfjes.
Stap 2 /6
Snijd de uien.
Stap 3 /6
Meng in een kom de witte wijn met de light/demi crème fraîche.
Stap 4 /6
Leg de uien in de ActiFry-pan. Voeg de champignons toe aan de kant van het handvat. Leg de prei en de olijven bovenop de champignons. Leg het kalfsvlees achterin de pan, tegenover het handvat. Giet het wijn/roommengsel over de prei en voeg vervolgens de honing toe. Sprenkel de olie over het kalfsvlees.
Stap 5 /6
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Serveer en geniet.