Kalfsvlees afgelakt met honing
- Totale tijd 1u.
- 25min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 à 4 cm.
Stap 2 /8
Snijd de uien.
Stap 3 /8
Halveer de champignons (of snijd ze in vieren, afhankelijk van de grootte) van boven naar beneden, inclusief het steeltje.
Stap 4 /8
Snijd de prei in schijfjes van 5 à 6 mm dikte.
Stap 5 /8
Meng in een kom de witte wijn met de light/demi crème fraîche.
Stap 6 /8
Leg de uien in de ActiFry-pan. Voeg de champignons toe aan de kant van het handvat. Leg de prei op de champignons. Leg het kalfsvlees achterin de pan, tegenover het handvat. Giet het wijn/roommengsel over de prei en voeg vervolgens de honing toe. Sprenkel de olie over het kalfsvlees.
Stap 7 /8
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Je kunt ook nog een ActiFry-maatlepel natriumarme sojasaus en gehakte koriander toevoegen.