Pittige Thaise kip curry
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het kippenvlees in blokjes van 3 à 4 cm. Rol de stukjes door de maïzena.
Stap 2 /7
Snijd de paprika in smalle reepjes en halveer ze. Snijd de courgettes in dunne plakjes.
Stap 3 /7
Hak de knoflook, peper, koriander en gember fijn.
Stap 4 /7
Meng in een kom de kokosmelk, het water en de groene currypasta.
Stap 5 /7
Leg de knoflook, peper, gember en koriander onderin de pan. Giet de saus in de ActiFry pan. Leg de kip in de pan aan de kant van het handvat. Leg de courgetteplakjes er tegenover en daarna de paprika op de courgette. Besprenkel de paprika met olie. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Serveer met rijst en geniet ervan.