Pizza Primavera met pesto, kip en groene asperges
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
10 g Bloem
4 el Groene pesto
200 g Gekookte kipfilet
1 tros Groene asperges
100 g Mozzarella
50 g Parmezaanse kaas
1 el Extra vierge olijfolie
Zout en peper
Enkele blaadjes verse basilicum of rucola
Bereiding
Stap 1 /6
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /6
Verdeel de pesto in een egale laag over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Leg de stukken gekookte kip en de groene asperges op de pesto. Verdeel er de mozzarella overheen en bestrooi met Parmezaanse kaas. Sprenkel wat olijfolie over de pizza en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /6
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 4 /6
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 5 /6
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.
Stap 6 /6
Garneer de pizza vlak voor het opdienen met enkele blaadjes verse basilicum of rucola voor een frisse twist.