Potjes exotische vruchten met romige gegratineerde kokos
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /17
Schil de vruchten en snijd ze in grote stukken.
Stap 2 /17
Leg de appel in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 3 /17
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 4 /17
Voeg de ananas toe. Sluit de deksel.
Stap 5 /17
Voeg de ananas toe. Sluit de deksel.
Stap 6 /17
Voeg de ananas toe. Sluit de deksel.
Stap 7 /17
Voeg de ananas toe. Sluit de deksel.
Stap 8 /17
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 9 /17
Eindig met de mango en het vruchtvlees van de passievrucht (verwijder de zaadjes als je ze niet wilt). Sluit de deksel.
Stap 10 /17
Kook volgens de aangegeven tijd.
Stap 11 /17
Verdeel het gekookte fruit in 4 platte glazen of 4 schaaltjes.
Stap 12 /17
Klop de eiwitten stijf met de suiker.
Stap 13 /17
Voeg de geraspte kokos en vouw voorzichtig.
Stap 14 /17
Gebruik een spuitzak (of een diepvrieszak met een hoek afgesneden) om het fruit te garneren met de meringue, beginnend aan de rand en met een spiraal naar het midden.
Stap 15 /17
Laat een klein gat over in het midden.
Stap 16 /17
Laat de meringue bruin worden onder de oven grill. Vlak voor het serveren, giet u een beetje banketbakkersroom door het gat.
Stap 17 /17
Doe dit als je gasten meekijken.