Quesadillas met kip en salsa
- Totale tijd 15min.
- 10min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
3 bosuien
2 tortillas wraps
40 g cheddar
40 g Emmental
150 g gekookte kip, in plukjes getrokken
2 el zonnebloemolie
salsa
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /8
Snipper de bosui in dunne plakjes. Leg de tortilla wraps op een snijplank.
Stap 2 /8
Beleg in deze volgorde: de helft van elke tortillawrap met cheddar, emmentaler en de kip en bestrooi met de plakjes bosui.
Stap 3 /8
Vouw de lege helft van de tortilla wraps over de gevulde helft. Steek 3 tandenstokers in het midden om te voorkomen dat de bovenkant omhoog komt tijdens het afbakken.
Stap 4 /8
Bestrijk de bovenkant lichtjes met neutrale olie.
Stap 5 /8
Leg de tortilla wraps in de Easy Fry & Grill, laat in het midden wat ruimte tussen de wraps.
Stap 6 /8
Stel de handmatige modus op 180°C gedurende 6 minuten. Controleer of ze naar wens gaar zijn en bak de wraps verder als je ze bruiner wilt hebben.
Stap 7 /8
Haal de tortilla wraps met een brede spatel uit de Easy Fry & Grill en snijd de tortilla's met een scherp mes doormidden.
Stap 8 /8
Serveer met salsa saus en/of crème fraîche