Risotto van bulgur
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Doe het water, de room, de bulgur en de bouillon in een pan.
Stap 2 /8
Breng het water aan de kook en zet het vuur uit wanneer het water kookt. Zet vervolgens opzij.
Stap 3 /8
Laat de maïs uitlekken en spoel af.
Stap 4 /8
Giet de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 5 /8
Laat de ActiFry® gedurende de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 6 /8
Doe de inhoud van de pan in de ActiFry en voeg de rest van de ingrediënten toe. Sluit de deksel.
Stap 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Je kunt de spekblokjes ook vervangen door blokjes gevogelte of gerookte kalkoen. Garneer het gerecht aan het eind van de bereiding met verse fijngehakte peterselie.