Souvlaki met pitabrood en tzatziki
- Totale tijd 6u. 17min.
- 15min.
Bereiden - 2min.
Koken - 6u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
400 g varkensfilet
50 ml olijfolie
1 stuk citroen
2 teentje teentje knoflook
1 stuk Witte ui
1 el gedroogde oregano
zeezout
peper
1 stuk rode ui
2 stuk tomaten
tzatziki
pitabrood
Gemengde slablaadjes
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de varkensfilet in plakjes van 2 cm dik.
Stap 2 /6
Maak een marinade met de olijfolie, citroensap, geperste knoflook, gesnipperde ui, oregano en wat zout en peper.
Stap 3 /6
Leg de varkensfilets plat neer en rijg ze op houten spiezen.
Stap 4 /6
Laat de spiezen in de marinade liggen en leg 6 uur in de koelkast.
Stap 5 /6
Selecteer het programma Varkensvlees en rooster de spiezen totdat ze krokant zijn.
Stap 6 /6
Serveer de gegrilde spiezen op warm pitabrood met sla, plakjes tomaat, rode uiringen en tzatziki.