Tortellini met ricotta en spinazie met zalm
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
2 Pakjes tortellini met ricotta en spinazie voor 2 personen
600 ml Water
2 Moten zalm
200 ml Lichte room
1 ActiFry-lepel olie
2 Actifry-lepels dille
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /10
Verwijder het vel van de zalm.
Stap 2 /10
Snij de zalmmoten in de lengte doormidden en snij elke halve moot in 6 stukken.
Stap 3 /10
Bestrooi de zalm met de dille.
Stap 4 /10
Doe het water en de room in een pan.
Stap 5 /10
Breng het water en de room aan de kook en zet het vuur uit wanneer het water kookt. Zet vervolgens opzij.
Stap 6 /10
Giet de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 7 /10
Laat de ActiFry gedurende de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 8 /10
Doe de tortellini en de zalm in de binnenpan van de ActiFry. Giet de inhoud van de pan erbij en sluit de deksel.
Stap 9 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /10
Meng het gerecht goed door na de bereiding zodat de saus goed over de pasta verdeeld is.