Tortellini met ricotta en spinazie met zalm
- Totale tijd 20min.
- 15min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 Pakjes tortellini met ricotta en spinazie voor 2 personen
600 ml Water
2 Moten zalm
200 ml Lichte room
1 ActiFry-lepel olie
2 ActiFry-lepels dille
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Verwijder het vel van de zalm. Snij de zalmmoten in de lengte doormidden en snij elke halve moot in 6 stukken. Bestrooi de zalm met de dille.
Stap 2 /7
Doe het water en de room in een pan. Breng het water en de room aan de kook en zet het vuur uit wanneer het kookt. Zet vervolgens apart.
Stap 3 /7
Giet de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 4 /7
Laat de ActiFry gedurende de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 5 /7
Doe de tortellini en de zalm in de ActiFry en giet de inhoud van de pan erbij. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Meng het gerecht goed door na de bereiding zodat de saus goed over de pasta verdeeld is.