Taco's met gegrilde garnalen
- Totale tijd 36min.
- 30min.
Bereiden - 6min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Dikke crème fraîche
1 el cajun- (of Mexicaanse) kruiden
1 el Limoensap
Chilipoeder
Zout
180 g rode kool
80 g appel (ongeveer een halve appel)
40 g groene ui of lente-ui (ongeveer 2)
1 el Ciderazijn
1 tl Suiker
400 g Rauwe gepelde gamba’s
1 el Olijfolie
1 el cajun- (of Mexicaanse) kruiden
1 el Gerookte paprikapoeder
1 el Knoflookpoeder
Zout
1 Avocado
8 maistortilla's (350 g)
Toebehoren
Bakplaat Bakplaat XL
Bereiding
Stap 1 /6
Meng de garnalen met de olijfolie, cajunkruiden, gerookt paprikapoeder, knoflook en zout.
Stap 2 /6
Meng de room met de cajunkruiden, limoensap, chili en zout.
Stap 3 /6
Rasp de rode kool en appel met een fijne rasp en snipper de ui. Meng met de ciderazijn, limoensap en suiker. Roer de helft van de room erdoor.
Stap 4 /6
Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Stap 5 /6
Leg de gevouwen tortilla's in de ovenaccessoire. Zet de accessoire in de OptiGrill in plaats van de onderste plaat en zet de gril op 180 °C. Zet de zijthermostaat op stand 4. Leg de garnalen op de voorverwarmde grilplaat en gril 6 minuten. Draai halverwege het bereidingsproces om.
Stap 6 /6
Leg de tortilla's op een bord en verdeel de salade, garnalen en avocado erover. Besprenkel met de resterende room en serveer.