Zalmrolletjes gevuld met garnalen
- Totale tijd 47min.
- 30min.
Bereiden - 17min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
270 g rauwe garnalen, gepeld
1.5 el olijfolie
1.5 teentje knoflook
1.5 bosui, gehakt
12 bladje spinazie, gehakt
1.5 tl paprikapoeder
120 g roomkaas (Monchou)
*Zout en peper
300 g zalm met huid
30 g Panko (broodkruim)
Bereiding
Stap 1 /5
*Bereid de vis voor. Leg de zalm op een snijplank en verwijder eventueel de graten. Let op erop dat je de huid niet aansnijdt. Rol de zalm op tot een spiraal, zodat ze de vorm van een medaillon krijgen en verwijder de overtollige huid. Bind elke zalm vast om ze bij elkaar te houden. Leg ze op een klein vierkantje geoliede aluminiumfolie. Breng op smaak met zout en zet apart in de koelkast.
Stap 2 /5
*Om de garnalenvulling te bereiden: snijd de garnalen in kleine stukjes en bak ze 2 minuten in de olijfolie. Doe ze in een schaal en voeg de knoflook, ui, spinazie, paprika en roomkaas toe. Breng op smaak.
Stap 3 /5
*Verdeel de vulling over de zalmrolletjes en maak af met het panko-paneermeel.
Stap 4 /5
*Leg de rolletjes in de Easy Fry plaat. Bak deze voor 15 minuten op 140 graden.
Stap 5 /5
*Verwijder aan het einde van de kooktijd het touw en de aluminiumfolie en maak af met de gesneden groene stengels van de ui. Serveer direct met een portie spinazie.