Toast met Griekse yoghurt en fruit
- Totale tijd 16min.
- 10min.
Bereiden - 6min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
190 g Volle Griekse yoghurt
6 el Honing
0.5 tl Vanille-extract
1 Eidooier
6 sneetje Brioche
90 g Bosvruchten (bijv. bosbessen of aardbeien)
1 tl Poedersuiker
1 Limoen
Bereiding
Stap 1 /4
Klop in een grote kom de Griekse yoghurt, honing, vanille-extract en eidooier door elkaar.
Stap 2 /4
Druk met een lepel in het midden van de sneetjes brioche om een kuiltje te maken voor de crème. Verdeel de room over elke toast. Voeg de bosvruchten toe.
Stap 3 /4
Plaats de sneetjes brioche in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces
Stap 4 /4
Leg de toast op borden en bestrooi met poedersuiker. Garneer met limoenrasp. Je kunt de toast besprenkelen met honing of ahornsiroop, en er een fruitsalade bij serveren.