Varkensvlees in zoetzure saus
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het varkensvlees in blokjes van 3 à 4 cm en bedek ze met maïzena.
Stap 2 /7
Giet de ananasringen af en bewaar het vocht. Snijd de ananas in middelgrote blokjes.
Stap 3 /7
Snijd de paprika's in dunne reepjes en plet of de knoflook.
Stap 4 /7
Snijd de ui in ringen.
Stap 5 /7
Meng in een kom het ananassap met de tomatenpassata, oestersaus, azijn en suiker.
Stap 6 /7
Doe de knoflook en de ui in de ActiFry-pan. Leg de ananasblokjes aan de kant van het handvat in de pan en giet de saus er overheen. Leg het varkensvlees er tegenover en strooi de paprika over het vlees. Besprenkel de paprika's met olie. Sluit de deksel.
Stap 7 /7
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.