Varkensvlees met zoetzure saus
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Snijd het varkensvlees in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /10
Neem de ananasschijven. Houd het sap apart.
Stap 3 /10
Snijd de ananasschijven in middelgrote blokjes.
Stap 4 /10
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Stap 5 /10
Hak de knoflook fijn.
Stap 6 /10
Hak de ui fijn.
Stap 7 /10
Meng het ananassap, de tomatencoulis, de oestersaus, de azijn, de suiker en de maïzena in een kom.
Stap 8 /10
"Doe de ui en de look onderaan in de kuip. Voeg de ananasblokjes toe ter hoogte van het handvat en giet er de saus over. Leg het varkensvlees ertegenover en schik de paprika op het vlees. Overgiet de paprika's met de olie. Sluit het deksel."
Stap 9 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 10 /10
Dien op met een bolletje kokosijs.