Varkensvlees met ananas
- Totale tijd 1u. 30min.
- 30min.
Bereiden - 1u.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Ananas
Zout, peper
1 tl Provençaalse kruiden
1.2 kg Varkensvlees
3 el Olijfolie
2 Rode paprika’s
1 Rode ui
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Schil de ananas. Snij de helft in plakjes van ongeveer 5 mm dik. Snij de plakjes opnieuw door de helft en snij de rest van de ananas in blokjes. Was de paprika’s, schil de ui en snij al de groentes in grove stukjes van ongeveer 3 cm.
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel en bekleed de pan met bakpapier.
Stap 3 /3
Breng op smaak met zout en peper en wrijf het vlees in met de Provençaalse kruiden. Bestrijk met olie en snij de bovenkant in zodat de gehalveerde plakjes ananas in het vlees kunnen worden gestopt. Leg het in de pan en zet de ROAST MEAT-stand aan op 170 °C. Voeg na 30 minuten de groenten toe aan de pan en schik ze rond het vlees. Besprenkel met de resterende olie, breng op smaak met zout en peper en laat verder koken tot het einde van het programma.