Zalm met korst van pistachenootjes
- Totale tijd 1u. 3min.
- 15min.
Bereiden - 48min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
8 straaltje Verse of ontdooide zalmfilet
1 tl Zout
2 tl Honing
2 tl Citroensap
2 tl Dijonmosterd
2 teentje Fijngehakte knoflook
130 g Fijngehakte pistachenootjes
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Leg een vel bakpapier op de standaardplaat en plaats deze in de kom van het apparaat. Dep de zalmfilets droog met keukenpapier en leg twee filets op de standaardplaat. Bestrooi met zout en peper en zet het STOOM-programma 7 minuten aan. Herhaal het proces met de resterende filets.
Stap 2 /3
Meng in een kom de honing, citroensap, mosterd en knoflook door elkaar. Zodra alle ingrediënten gemengd zijn, voegt u de gehakte pistachenootjes toe.
Stap 3 /3
Spreid het mengsel aan het einde van het programma met een lepel over de zalmfilets. Zet het HETELUCHT-programma 5 minuten aan. Herhaal het proces met de resterende filets.