Zalmchowder
- Totale tijd 1u. 10min.
- 40min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /11
Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1,5-2 cm.
Stap 2 /11
Snijd de stengel selder in stukjes van 1,5-2 cm.
Stap 3 /11
Hak de knoflook fijn.
Stap 4 /11
Hak de ui fijn.
Stap 5 /11
Verwijder het vel van de zalm en snijd de zalm in blokjes van 3-4 cm.
Stap 6 /11
Doe de melk, het water, de maïzena, de visbouillon, de zoete aardappel en de selder in een pan. Breng aan de kook en zet het vuur uit.
Stap 7 /11
Giet een ActiFry-lepel olie in de kuip. Sluit het deksel.
Stap 8 /11
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 9 /11
Doe de inhoud van de pan in de ActiFry en voeg de rest van de ingrediënten toe. Sluit het deksel
Stap 10 /11
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 11 /11
Dien heet op in een kom, een diep bord of een glaasje.