Zoete pizza met abrikozen en blauwe bessen
- Totale tijd 21min.
- 10min.
Bereiden - 11min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Pizzadeeg
8 Verse abrikozen
150 g Verse blauwe bessen
3 el Fijne kristalsuiker
1 el Vloeibare honing
1 tl Gemalen kaneel
Verse muntblaadjes
Bereiding
Stap 1 /8
Prik het deeg in met een vork en plaats het in het apparaat.
Stap 2 /8
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /8
Controleer of er geen bellen ontstaan in het deeg en prik erin met een vork. Haal de pizza niet uit het apparaat.
Stap 4 /8
Doe de abrikozen en de blauwe bessen in een kom en meng ze voorzichtig met de fijne kristalsuiker en de kaneel. Verdeel het fruitmengsel over het deeg, maar laat wel een rand vrij. Sprenkel de vloeibare honing over de bovenkant van het fruit.
Stap 5 /8
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 6 /8
Houd de pizza tijdens het bakken in de gaten zodat het fruit niet verbrandt en het deeg zacht blijft.
Stap 7 /8
Na het bakken kan je het apparaat openen door het handvat met beide handen vast te nemen. Haal de pizza er voorzichtig uit en laat hem een paar minuten rusten.
Stap 8 /8
Als je wil kan je de pizza garneren met verse muntblaadjes voor een vleugje frisheid en een mooie presentatie.