Zoete pizza met chocoladepasta en bananen
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 Pizzadeeg
100 g Chocolade-hazelnootpasta
2 Banaan
2 el Chocoladedruppels of -schaafsel
Bereiding
Stap 1 /6
Prik het deeg in met een vork en plaats het in het apparaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 2 /6
Controleer of er geen bellen ontstaan in het deeg en prik erin met een vork. Haal de pizza niet uit het apparaat.
Stap 3 /6
Verdeel de spread gelijkmatig over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Leg de plakjes banaan op de spread. Strooi het chocoladeschaafsel over de bananen. Als je wil kan je de bananen ook lichtjes besprenkelen met honing of ahornsiroop voor een extra vleugje zoetheid.
Stap 4 /6
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 5 /6
Houd de pizza tijdens het bakken in de gaten om er zeker van te zijn dat het mooi goudbruin wordt en de bananen niet verbranden.
Stap 6 /6
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat openen door de hendel met beide handen vast te nemen. Haal de pizza er voorzichtig uit. Laat enkele minuten rusten alvorens op te dienen.