Cakejes met chocoladepastahart
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
130 g Hazelnootpoeder
30 g Bloem
260 g Bloem
1 tl Bakpoeder (6 g)
130 g Witte suiker
6 cl Neutrale olie (60 g)
32 cl Melk (320 g)
2 cl Witte azijn (20 g)
2 Zout
180 g Chocoladepasta
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /5
Breng de melk samen met de suiker, olie en twee snufjes zout aan de kook. Zet het vuur zodra het mengsel kookt laag, voeg de bloem toe en klop totdat het mengsel dikker wordt. Zet het vuur uit.
Stap 2 /5
Voeg de hazelnootpoeder en azijn toe en vervolgens de bloem en het bakpoeder. Roer goed door elkaar.
Stap 3 /5
Giet een bodem van het deeg in de muffinvorm. Vorm kleine putjes en stop daar een theelepel chocoladepasta in. Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 15 minuten afkoelen, haal uit de vorm en smullen maar.