Cakejes met chocoladepastahart
Tefal
Recept van Tefal

Cakejes met chocoladepastahart

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    20min.
  • Afkoelen
    15min.

Ingrediënten

2 ovenlading

  • 130 g Hazelnootpoeder

  • 30 g Bloem

  • 260 g Bloem

  • 1 tl Bakpoeder (6 g)

  • 130 g Witte suiker

  • 6 cl Neutrale olie (60 g)

  • 32 cl Melk (320 g)

  • 2 cl Witte azijn (20 g)

  • 2 Zout

  • 180 g Chocoladepasta

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 muffins
    Bakvorm voor 6 muffins

Bereiding

Stap 1 /5

Breng de melk samen met de suiker, olie en twee snufjes zout aan de kook. Zet het vuur zodra het mengsel kookt laag, voeg de bloem toe en klop totdat het mengsel dikker wordt. Zet het vuur uit.

  • 30g Bloem
  • 130g Witte suiker
  • 6cl Neutrale olie (60 g)
  • 32cl Melk (320 g)
  • 2 Zout

Stap 2 /5

Voeg de hazelnootpoeder en azijn toe en vervolgens de bloem en het bakpoeder. Roer goed door elkaar.

  • 130g Hazelnootpoeder
  • 260g Bloem
  • 1tl Bakpoeder (6 g)
  • 2cl Witte azijn (20 g)

Stap 3 /5

Giet een bodem van het deeg in de muffinvorm. Vorm kleine putjes en stop daar een theelepel chocoladepasta in. Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 180g Chocoladepasta
  • Bakvorm voor 6 muffins

Stap 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 5 /5

Laat 15 minuten afkoelen, haal uit de vorm en smullen maar.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760