Cakejes met vloeibare kastanjevulling
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
3 Ei
150 g Suiker
50 g Dikke crème fraîche
420 g Bloem
3 Bakpoeder
120 g Kastanjepasta
270 g Kastanjepasta
90 g Dikke crème fraîche
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /4
Klop in een kom het ei door de suiker. Voeg al kloppend de kastanjepasta en de crème fraîche toe.
Stap 2 /4
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Roer zorgvuldig door met een houten lepel en verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
Stap 3 /4
Meng in een kom de kastanjepasta en de crème fraîche. Maak met een in water gedoopte theelepel een kuiltje in elk cakeje en vul dit met een lepeltje kastanjepasta.
Stap 4 /4
Plaats de vormpjes in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat 10 minuten rusten en haal uit de vorm. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.