Vloeibare cakejes met chocolade en sinaasappel
- Totale tijd 44min.
- 20min.
Bereiden - 19min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
1 Ei
60 g Suiker
120 g Dikke crème fraîche
50 g Yoghurt
70 g Bloem
30 g Cacao
1 tl Bakpoeder
20 g Sinaasappel
1 el Grand-Marnier
1 Zout
90 g Sinaasappel
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /4
Klop in een kom het ei los met de suiker en een snufje zout. Voeg al kloppend de crème en de yoghurt toe.
Stap 2 /4
Voeg de bloem, cacao en het bakpoeder toe en roer met een houten lepel. Voeg als laatste de gekonfijte sinaasappelschil en de Grand-Marnier© toe.
Stap 3 /4
Verdeel de helft van het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes. Doe in het midden van elke muffin een theelepel sinaasappelmarmelade. Verdeel de rest van het deeg over de vormpjes. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat 5 minuten afkoelen voor je ze uit de vorm haalt. Serveer nog warm.