Cakejes met vloeibare frambozenvulling
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
340 g Bloem
2 Bakpoeder
1 tl Natriumbicarbonaat
140 g Suiker
280 g Yoghurt
10 cl Olie
2 cl Citroensap
2 Zout
700 g Verse frambozen
Poedersuiker
80 g Jam
80 g Frambozen
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Zeef boven een kom de bloem, het bakpoeder en het bicarbonaat.
Stap 2 /6
Klop in een andere kom de suiker, de yoghurt, de olie, het citroensap en het zout. Giet beide mengsels bij elkaar.
Stap 3 /6
Prak met een vork de frambozen, samen met de frambozenjam. Zet koud weg.
Stap 4 /6
Vul iedere vorm voor de helft met deeg. Doe in het midden de frambozenvulling en bedek met de rest van het deeg. Zet de muffinvorm in de Cake Factory.
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vorm. Versier met poedersuiker en verse frambozen.