Zoetzure garnalen
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd in blokjes van 3-4 cm. Rol de stukjes peer door de bruine suiker. Leg dit even weg.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /7
Haal de garnalen door de maïzena.
Stap 4 /7
Haal de garnalen door de maïzena.
Stap 5 /7
Leg de garnalen in de pan aan de kant van het handvat en leg de peer er bovenop. Giet het mengsel van oestersaus, water en sojasaus aan de andere kant in de pan. Besprenkel de peer met olie. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Serveer de garnalen met gestoomde jasmijnrijst en bestrooi ze met gehakte dille.