Zoetzure garnalen
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd ze in blokjes van 3-4 cm.
Stap 2 /8
Haal de stukjes peer door de bruine suiker. Zet opzij.
Stap 3 /8
Pel de scampi.
Stap 4 /8
Hak de knoflook fijn.
Stap 5 /8
Meng in een kom de look, de oestersaus, de maïzena, het water en de sojasaus.
Stap 6 /8
"Leg de scampi in de kuip ter hoogte van het handvat en schik de blokjes peer erop. Giet er het mengsel van oestersaus/water/maïzena en sojasaus tegenover bij. Overgiet de peer met de olie. Sluit het deksel."
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Serveer de scampi met gestoomde jasmijnrijst en bestrooi met gehakte dille.