Aardappels met knoflook en peterselie
- Totale tijd 47min.
- 15min.
Bereiden - 32min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd de aardappelen in schijfjes ongeveer 3 tot 4 mm dik.
Stap 2 /9
Wassen en goed afdrogen.
Stap 3 /9
Voeg het ganzen- of eendenvet in de Actifry. Sluit de deksel.
Stap 4 /9
Smelt volgens de aangegeven tijd in de ActiFry®.
Stap 5 /9
Voeg vervolgens de aardappelschijfjes toe. Sluit de deksel.
Stap 6 /9
Bak volgens de aangegeven tijd.
Stap 7 /9
Verwijder de peterselie stengels en de bladeren.
Stap 8 /9
Schil en hak de knoflook.
Stap 9 /9
Een paar minuten voor de aardappelen klaar zijn met koken, breng op smaak met zout en peper en voeg de gehakte knoflook en peterselie toe.