Gegrilde tijgergarnaal met knoflook en peterselie-citroenboter
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (16)
OptiGrill 4-in-1 GC774D intelligente grill voor complete maaltijden rvs OptiGrill Elite XL GC760D contactgrill OptiGrill Elite GC750D Slimme contactgrill met grillassistent OptiGrill+ XL GC724D + Snacking & Baking accessoire Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
12 stuk garnalen
100 g boter
2 teentje teentje knoflook
2 el peterselie
1 stuk citroen
zout
peper
Bereiding
Stap 1 /3
Zet de gril aan. Selecteer het programma Schaaldieren en druk op OK. Leg als de gril warm is de garnalen op de grilplaat en sluit het deksel. Bak totdat het scherm ‘Medium well’ aangeeft of totdat het lampje oranje wordt.
Stap 2 /3
Smelt ondertussen de boter in een steelpan op lage warmte. Voeg de gepelde en fijngehakte knoflookteentjes, citroensap, fijngehakte peterselie, zout en peper toe en houd warm totdat de garnalen gaar zijn.
Stap 3 /3
Serveer de garnalen met de botersaus.