Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
VIS INGREDIËNTEN:
4 Zalmfilets (ongeveer 150 g per stuk)
2 el Eetlepels olijfolie
4 el Eetlepels cajunkruiden
Zout, peper
BIJGERECHT INGREDIËNTEN:
400 g Sperziebonen
2 el Eetlepels olijfolie
2 teentje Teentjes knoflook, fijngesneden
1 Limoen, in kwartjes gesneden
1 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /7
Zet lade 1 aan. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1.
Stap 4 /7
Zet lade 2 aan. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Stap 5 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 6 /7
Voeg de zalm en de groenten halverwege het kookproces samen. Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 7 /7
Garneer de groenten vóór het serveren met een partje limoen en bestrooi met koriander.