Aardappelschijfjes met cajunkruiden
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes.
Stap 2 /7
Spoel ze overvloedig met water.
Stap 3 /7
Laat uitlekken en dep ze droog met een schone handdoek.
Stap 4 /7
Doe de aardappelen in een grote kom en doe er gelijkmatig een lepel olie en de kruiden bij.
Stap 5 /7
Giet de aardappelen met de rest van de olie in de Actifry. Sluit het deksel.
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Wanneer de aardappelen krokant, goudbruin en volledig gebakken zijn, kruid dan naar wens met zout en peper. Bestrooi vervolgens naar smaak met de verse gehakte peterselie.