Kipfilet met sperziebonen, ananas en mosterd
- Totale tijd 45min.
- 25min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /12
Snijd de kipfilet in blokjes.
Stap 2 /12
Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd ze in twee.
Stap 3 /12
Snijd de ananas in twee.
Stap 4 /12
Verwijder het vel door te snijden van boven naar beneden en zorg ervoor dat je genoeg weg gesneden hebt om de ogen te verwijderen.
Stap 5 /12
Snijd de ananas in plakjes en vervolgens in stukken, door de harde kern te verwijderen en hierna het sap te verzamelen.
Stap 6 /12
Snijd de champignons door de helft.
Stap 7 /12
Giet een lepel olijfolie in de Actifry en voeg de kip toe. Sluit de deksel.
Stap 8 /12
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 9 /12
Voeg dan de sperziebonen, ananas en ananassap, mosterd, honing en crème toe. Sluit de deksel.
Stap 10 /12
Laat volgens de aangegeven tijd sudderen.
Stap 11 /12
Open het deksel en controleer of de kip voldoende gaar is.
Stap 12 /12
Versier met fijngehakte peterselie.