Kipfilet met sperziebonen, ananas en mosterd
- Totale tijd 39min.
- 25min.
Bereiden - 14min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de kipfilet in blokjes. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd ze in tweeën.
Stap 2 /8
Halveer de ananas. Snijd vervolgens de groene schil van boven naar beneden van de ananas af. Haal de schil er goed af en verwijder ook de ogen (de donkere plekjes in de ananas). Snijd de ananas in plakken en daarna in stukjes. Verwijder het hart en bewaar het sap.
Stap 3 /8
Halveer de champignons.
Stap 4 /8
Doe een lepel olijfolie in de ActiFry en bak daarin de kip.
Stap 5 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /8
Voeg vervolgens de sperziebonen, de ananas met het sap, de mosterd, de champignons en de crème fraîche toe.
Stap 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /8
Controleer of de kip gaar is en strooi er een beetje verse fijngehakte peterselie over.