Garlic and herb mayonnaise
- Totale tijd 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
18 cl Zonnebloemolie
18 cl Olijfolie
40 g Verse dille
40 g Verse peterselie
4 Eierdooiers
6 el Kokend water
150 g Dijonmosterd
2 teentje Knoflookteentjes
2 el Citroensap
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de olie toe. Gebruik zonodig een spatel om de verse kruiden aan te drukken.
Stap 2 /4
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Je kan de hoeveelheid mosterd en kruiden naar wens aanpassen.
Stap 4 /4
Geniet van deze zelfgemaakte mayonaise met rauwe groentesticks zoals wortels, selderij of paprika voor een gezond tussendoortje. Maar het kan ook dienen als saus bij eiwitrijke quinoa- of kikkererwtenlapjes, perfect voor de sportievelingen.