Viskroketjes met knoflook en gemengde kruiden
- Totale tijd 31min.
- 15min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de visfilet in stukjes en meng ze met de bloem, wit broodkruim, gemengde kruiden, knoflook en een beetje zout en peper. De vis moet fijngesneden zijn, zodat het mengsel gelijkmatig wordt.
Stap 2 /7
Vorm kroketjes van zo'n 50 gram. Plaats ze op een koele plek.
Stap 3 /7
Bestrijk de ActiFry pan licht met olie.
Stap 4 /7
Klop in een kom de eieren met een beetje zout goed los. Doe het bruine broodkruim in een tweede kom.
Stap 5 /7
Haal één voor één de kroketjes door het ei en daarna door het paneermeel. Herhaal dit proces. Leg de kroketten meteen in de ActiFry pan.
Stap 6 /7
Bestrijk het zichtbare gedeelte van de kroketten met olie. Sluit de deksel.
Stap 7 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.