Warme camembert met noten en kruiden
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
1 Camembert
2 el Gedroogde cranberries
2 el Pecannoten
2 el Cashewnoten
1 tl Italiaanse kruiden
2 tl Bieslook
1 el Honing
1 el Honing
2 takje Rozemarijn
*Toastjes of brood om mee te serveren
Bereiding
Stap 1 /7
*Haal de Camembert uit het houten doosje en verwijder alle plastic of papieren verpakking.
Stap 2 /7
*Maak met een mes een kruisvormige snee in de bovenkant van de camembert, zodat deze gemakkelijker gaart.
Stap 3 /7
*Plaats de Camembert op een bakpapier in de Easy Fry. Start het kookproces (15 minuten op 180 graden)
Stap 4 /7
*Terwijl de camembert bakt, bereid je de toppings voor: doe de cranberriesn, pecannoten, cashewnoten, Italiaanse kruiden en gehakte bieslook in een kom.
Stap 5 /7
*Toast het brood wanneer je dit erbij serveert.
Stap 6 /7
*Als de camembert gaar is, haal hem dan voorzichtig uit de Easy Fry. Besprenkel de warme camembert met honing en olijfolie en garneer met het cranberry-, walnoot- en kruidenmengsel. Voeg de takjes rozemarijn toe.
Stap 7 /7
*Serveer de gegarneerde camembert direct met het geroosterde brood om in te dippen.