Hollandse maaltijdsalade met croutons en warme noten
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /17
Doe de eieren meteen in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 2 /17
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 3 /17
Laat de eieren schrikken onder koud water, pel ze en laat afkoelen.
Stap 4 /17
Was en droog de takjes peterselie en trek de blaadjes van de steeltjes.
Stap 5 /17
Snij de korst van het brood en snij het brood in blokjes.
Stap 6 /17
Doe de stukjes brood in de ActiFry met een ActiFry-lepel olie en sluit de deksel.
Stap 7 /17
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /17
Voeg de peterselie toe en sluit de deksel.
Stap 9 /17
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /17
Voeg de cashewnoten en hazelnoten toe en sluit de deksel.
Stap 11 /17
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 12 /17
Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla. Scheur de andere bladeren los, verwijder de hardste delen en was goed onder koud water.
Stap 13 /17
Laat de sla goed uitlekken.
Stap 14 /17
Snij de tomaten en de eieren in achten.
Stap 15 /17
Snij de augurken in vieren en de ui in halve ringen.
Stap 16 /17
Meng de rest van de olie, mosterd, ui, azijn, suiker en het zout en de peper tot een dressing.
Stap 17 /17
Meng de ingrediënten samen tot een salade en serveer.