Bordje gestoofde vis met tomaten en venkel
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Snij de vis in blokjes met een scherp mes.
Stap 2 /10
Besprenkel met citroen en laat marineren.
Stap 3 /10
Snij intussen de venkel en de tomaten in blokjes.
Stap 4 /10
Schil de komkommer en snij de komkommer in twee. Hol de komkommer uit met een lepel en snij in halve schijfjes.
Stap 5 /10
Hak de bieslook en de peterselie fijn.
Stap 6 /10
Doe de venkel en de tomaten in de ActiFry en overgiet met de lepel olijfolie. Sluit vervolgens de deksel.
Stap 7 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /10
Voeg de rest van de ingrediënten toe (vis, komkommer, fumet en room) aan de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 9 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /10
Garneer tot slot met peterselie.