Visstoofpot met tomaat en venkel
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /9
Snijd het in blokjes met een scherp mes en bestrooi / marineer met het sap van een citroen.
Stap 2 /9
Snijd de venkel en tomaten.
Stap 3 /9
Snijd de komkommer door de helft.
Stap 4 /9
Snijd de bosui in fijne ringen en hak de peterselie.
Stap 5 /9
Bestrooi de vis royaal met de pepermolen en bestrooi met zeezout.
Stap 6 /9
Vul de ActiFry lepel met olie en giet het in de pan.
Stap 7 /9
Voeg nu de komkommer, bosui, venkel, tomaten, de vis, de visbouillon en het sap van de andere citroen in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 8 /9
Kook volgens de aangegeven tijd.
Stap 9 /9
Versier met de peterselie en je kan trots zijn op deze visschotel en uw 'fishitors'!