Tomato and cherry gazpacho
- Totale tijd 4u. 11min.
- 10min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
300 g Tomaten
100 g Kersen
30 g Gedroogd brood
2 el Bruine suiker
2 snuifje Chilipoeder
2 el Olijfolie
2 el Sherryazijn
2 el Verse basilicumblaadjes
80 g Kerstomaatjes
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Snijd de tomaten in kleine stukjes en ontpit de kersen.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste het gedroogde brood toe. Bewaar de kerstomaatjes en basilicumblaadjes voor later: deze dienen om de bereiding achteraf te garneren. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Laat gedurende 4 uur in de koelkast staan.
Stap 4 /4
Garneer vlak voor het opdienen met een beetje olijfolie, een paar basilicumblaadjes en de kerstomaatjes.