Gazpacho
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
450 g rauwe tomaten en sap (uit blik)
40 g rode paprika’s
40 g groene paprika’s
100 g komkommer
50 g witte ui
1 teentje knoflook
1 sneetje sandwichbrood
2 el olijfolie
0.5 el balsamicoazijn
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Spoel de paprika's schoon en schil de komkommer. Verwijder de zaadjes en snijd de groenten in blokjes.
Stap 2 /5
Pel de ui en snijd in vieren. Pel het teentje knoflook en verwijder de kiem.
Stap 3 /5
Doe de tomaten, de in blokjes gesneden paprika en komkommer, knoflook, ui, brood, olijfolie en azijn in de blender. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Stap 4 /5
Stel het aangegeven programma in op 1 min. 10 sec. en start het programma.
Stap 5 /5
Voeg vlak voor het opdienen ijsblokjes toe als je de soep koud wil serveren.