Groene gazpacho
- Totale tijd 2u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 2u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 g komkommer, in blokjes gesneden
150 g geschilde groene peper, van zaadjes ontdaan en in blokjes gesneden
200 g groene Granny Smith-appels, geschild en in blokjes gesneden
30 g fijngehakte zoete ui
20 bladje basilicum
250 g yoghurt
1 el vloeibare honing
250 ml water
1 limoensap
Olijfolie
Een paar olijven
Bereiding
Stap 1 /5
Zet de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in de blender, behalve de olijfolie en de olijven. Sluit en vergrendel het deksel.
Stap 3 /5
Stel het aangegeven programma in op twee minuten. Start het programma.
Stap 4 /5
Zodra het programma klaar is, opent u het deksel en giet u de soep in een kom. Zet 2 uur opzij in de koelkast.
Stap 5 /5
Serveer in kommetjes. Garneer met basilicumblaadjes, olijven en olijfolie.