Fresh green apple and basil gazpacho
- Totale tijd 4u. 21min.
- 20min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
80 g Komkommer
30 g Yoghurt
8 cl Water
50 g Granny Smith appels
20 g Groene paprika
10 g Lente-ui
1 el Verse basilicumblaadjes
1 el Limoensap
1 el Olijfolie
0.5 el Vloeibare honing
Groene olijf
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de komkommer toe. Bewaar wat van de komkommer, basilicum en groene olijven om achteraf te garneren.
Stap 3 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Laat voor 4 uur in de koelkast staan.
Stap 5 /5
Garneer vlak voor het opdienen met stukjes appel, komkommer, basilicum en olijven.