Chocolade brownies
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Smelt de chocolade (in de magnetron of au-bain-marie). Voeg de boter toe en roer door om de boter te laten smelten in de chocolade (als de boter niet helemaal smelt, nog even licht verwarmen).
Stap 2 /6
Voeg de eieren, eidooiers en enkele druppels azijn toe en klop. Voeg de bruine suiker toe en blijf kloppen.
Stap 3 /6
Voeg dan de gezeefde bloem erbij. Roer door elkaar. Voeg de walnoten toe.
Stap 4 /6
Haal het roerblad uit de pan. Knip uit een vel bakpapier een cirkel van 29 cm doorsnee. Snijd een kruis in het midden. Plaats de papieren cirkel in de ActiFry pan. Giet het cakebeslag erin. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Haal de cake uit het blik op een grote ronde schaal. Laat afkoelen. Geniet ervan, warm of koud.