Brownies
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
165 g Pure chocolade
100 g Ongezouten boter
60 g Pecannoten
2 Eieren
80 g Bruine suiker
0.5 tl Vanille-extract
40 g Patentbloem
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de chocolade en de boter in een kommetje en smelt au bain-marie of in de magnetron. Stamp de pecannoten grof.
Stap 2 /6
Klop in een grote kom de eieren, de bruine suiker en het vanille-extract gedurende 5 minuten samen op tot je een schuimig en glad geheel bekomt. Spatel het mengsel van chocolade en gesmolten boter voorzichtig door het schuimige mengsel. Blijf kloppen. Roer de bloem door het mengsel, voeg dan de helft van de gehakte pecannoten toe en meng voorzichtig met een soepele spatel.
Stap 3 /6
Gebruik een taartvorm die geschikt is voor de hoeveelheid beslag. Knip een cirkel bakpapier uit ter grootte van de bodem van de beboterde bakvorm. Leg deze in het bakblik, giet er dan het browniebeslag in en bestrooi met de overgebleven pecannoten.
Stap 4 /6
Leg de bakvorm in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 5 /6
Laat afkoelen en haal de brownie uit het bakblik. Verwijder het bakpapier.
Stap 6 /6
Serveer warm of koud.