Brownies
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
165 g Pure banketbakkerschocolade
100 g Zachte boter
60 g Pecannoot
80 g Bruine basterdsuiker
2 Ei
0.5 tl Vloeibaar vanille-extract
40 g Tarwebloem
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de chocolade en de boter in een kommetje en smelt au een bain-marie of in de magnetron.
Stap 2 /5
Stamp de pecannoten grof. Klop in een grote kom de eieren, de bruine suiker en het vanille-extract gedurende 5 minuten op tot je een schuimig en glad geheel krijgt. Giet de gesmolten chocolade en boter erbij en meng. Voeg de bloem toe, dan de helft van de pecannoten en gebruik een soepele spatel om het geheel te mengen.
Stap 3 /5
Knip een rond stuk bakpapier uit met de diameter van de bodem van een taartvorm van 24 cm en leg het papier in de vorm. Giet het beslag erin en werk af met de resterende pecannoten.
Stap 4 /5
Zet de bakvorm in het apparaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 5 /5
Neem het handvat met beide handen vast om het apparaat te openen en de brownie eruit te halen. Laat afkoelen alvorens de brownie uit de vorm te halen. Verwijder het bakpapier. Serveer warm of op kamertemperatuur.